Op zoek naar een goede loopbaancoach in Amsterdam?

Op zoek naar een goede loopbaancoach in Amsterdam?

Loopbaancoach Amsterdam

Als je het gevoel hebt dat je meer te bieden hebt dan hetgeen je op dit moment op je werk doet, maar je weet niet goed hoe je dit aanpakt dan is het tijd dat je daar hulp bij vraagt. Schakel bijvoorbeeld eens Via Lusanne in, zij is namelijk dé loopbaancoach van Amsterdam, en samen met haar ga je een plan schrijven waarmee jij kunt groeien in wat je doet. Ze biedt persoonlijke begeleiding op maat voor mensen die vastlopen op hun werk, op wat voor manier dan ook. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je op dit moment werkloos bent en juist een volledige carrièreswitch wilt maken. Als je niet weet hoe je dat moet aanpakken ben je bij deze loopbaancoach in Amsterdam ook aan het juiste adres. Zij zal je helpen bij het formuleren van je doelen en het zetten van de juiste stappen in de goede richting. Met haar uitgebreide ervaring als coach weet ze heel gemakkelijk de vinger op de zere plek te leggen en uit te vogelen hoe jij wellicht jezelf saboteert (als dat het geval is). Er zijn namelijk maar al teveel mensen die het gewend zijn om zichzelf op een bepaalde manier te presenteren. Dit doen ze aan de hand van onbewuste overtuigingen over zowel zichzelf als de wereld (en de werkomgeving) waar ze zich in bevinden. Door vraagtekens te zetten bij deze overtuigingen kan deze loopbaancoach uit Haarlem je helpen los te komen van oude patronen en stappen te zetten die eerst buiten je bereik leken.

Loopbaancoach in Amsterdam voor carrièreswitch

Als je echt compleet iets anders wilt gaan doen qua werk dan kan Lusanne je daarbij helpen. Er gaat waarschijnlijk een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden voor je open, maar hoe orden je al deze informatie en hoe beslis je welke kansen de juiste zijn voor jou? Als loopbaancoach in Amsterdam heeft Lusanne ontzettend veel ervaring bij het begeleiden van mensen naar hun droombaan, hoe ver weg die op het eerste gezicht ook lijkt. Zij is dan ook de aangewezen persoon om jou te helpen bij het bereiken van je doelen, en dat kan eigenlijk zowel op persoonlijk vlak als op je werk. Dit twee zijn namelijk nauw met elkaar verweven.

Wat is het doel van een coach inhuren?

Je vraagt je misschien af waarom je een coach zou inhuren die jou helpt bij het vormgeven van je carrière. Je kunt al deze stappen namelijk ook gewoon zelf zetten. De ervaring leert echter dat mensen die bij Via Lusanne aankloppen al na een aantal sessies een veel helderder beeld hebben van hun talenten en wensen. En dat je je missie kunt manifesteren op een manier die je zelf nog niet voor mogelijk had gehouden. Dus wil jij ook stappen zetten op je werk maar weet je niet goed hoe je dit aanpakt? Houden angsten en onzekerheden je tegen om te bereiken waar je van droomt? Klopt dan zeker aan bij Via Lusanne voor loopbaancoaching op maat in Amsterdam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *