Ken je deze BBQ workshop in Amsterdam al?

Ken je deze BBQ workshop in Amsterdam al?

BBQ workshop amsterdam

Elk jaar in de lente halen we weer massaal de barbecue uit de schuur, voor gezellige avondjes buiten eten. Maar weet jij eigenlijk wel hoe je vlees (en vis) het lekkerst klaarmaakt op de barbecue? De meeste mensen doen eigenlijk maar wat… En ondanks dat het dan best lekker smaakt zijn er toch echt bepaalde technieken die je kunt gebruiken om het vlees nóg lekkerder te laten slapen. Deze technieken leer je allemaal bij Meat The Lion, waar ze geregeld een super toffe BBQ workshop in Amsterdam organiseren. Deze workshop kun je boeken met bijvoorbeeld een groep vrienden of met familie. Het is zelfs een leuk uitje voor jou en je collega’s, omdat je elkaar zo op een heel gemoedelijke manier leert kennen. Sowieso zijn uitjes waarbij lekker eten komt kijken vrijwel altijd een succes, toch? Iedereen houdt namelijk van lekker eten. Dus als je een leuke activiteit zoekt voor een groep mensen en jullie wonen in de buurt, dan zou ik zeker de BBQ workshop in Amsterdam boeken van Meat The Lion. Daar leer je niet alleen handige technieken en foefjes om de allerlekkerste barbecue te organiseren, maar weet je ook nog eens zeker dat je een hele gezellige avond tegemoet gaat.

BBQ workshop in Amsterdam door een ervaren pitmaster

Als je bij Meat The Lion die BBQ workshop in Amsterdam boekt wordt je begeleid door Rob van Leeuwen. Rob weet echt alles van barbecuen en zijn specialiteiten zijn een perfecte garing en vuurbeheersing. Deze twee gaan natuurlijk hand in hand, want de vuurbeheersing beïnvloedt de garing ontzettend. Dit is dan ook een van de belangrijkste dingen die je gaat leren tijdens deze BBQ workshop in Amsterdam. Daarnaast ga je allerlei snijtechnieken aanleren om het perfecte stukje vlees te snijden (wat zeker bij bijvoorbeeld spareribs nog erg lastig is!) en leer je hoe je dat vlees lekker kunt kruiden. Dit alles is belangrijk om jouw gasten in de toekomst alleen het aller lekkerste stukje vlees of vis voor te kunnen schotelen.

BBQ workshops op alle niveaus

Als je bij Meat The Lion een workshop boekt zullen ze je eerst vragen hoeveel ervaring jullie al hebben en hoe jullie in de keuken zijn. De een weet namelijk al meer van koken in het algemeen dan de ander. De echte (zelfbenoemde) professional op het gebied van barbecuen kan ook terecht bij Meat The Lion. Dan zullen ze simpelweg wat meer focussen op meer culinaire recepten en manieren op vlees op de barbecue te bereiden. Zo’n workshop vlees bakken op de bbq is dus altijd leerzaam, hoe veel of hoe weinig ervaring je ook hebt. Zien we je binnenkort in Amsterdam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *