Mindfulness Wassenaar

Mindfulness Wassenaar

Mindfulness Wassenaar

Wat zijn mijn opties voor mindfulness in Wassenaar?

Mindfulness toepassen is een hele fijne manier om meer rust in je leven te ervaren. Voor iedereen die specifiek op zoek is naar opties voor het oefenen met mindfulness in Wassenaar is er Unfolding Mindfulness. Daar bieden ze je diverse trainingen die je welzijn kunnen verbeteren door je op een andere manier naar het leven te laten kijken. De basis training mindfulness bijvoorbeeld. Dit is een 8-weekse training die wordt gegeven in kleine groepen, waarin de focus vooral ligt op het leren mediteren en het toepassen van meditatiechnieken in je dagelijks leven. Aangezien meditatie aan de basis ligt van een mindful leven is deze basistraining perfect voor mensen die kennis willen maken met deze techniek. Alleen door ermee te oefenen kun je de techniek steeds beter toepassen en er de voordelen van merken, maar voor sommige mensen is dat erg lastig. Als je namelijk niet goed weet hoe je mediteert en je teveel last hebt van afleiding, dan is de basiscursus Mindfulness bij Unfolding Mindfulness in Wassenaar echt iets voor jou.

Na mindfulness in Wassenaar met zelfcompassie aan de slag

Het maakt niet uit of je wel of niet de basistraining Mindfulness hebt gedaan bij Unfolding Mindfulness, want je kunt je altijd aanmelden voor de training Zelfcompassie. Deze zit iets anders in elkaar dan de eerdergenoemde training, en richt zich voornamelijk op jouw innerlijke stemmetje. Veel mensen zijn geneigd zichzelf extreem te bekritiseren en naar beneden te halen, en dit heeft een heel negatief effect op zowel je prestaties als je geluk. In de cursus Zelfcompassie van deze aanbieder van mindfulness in Wassenaar ga je leren hoe je jezelf juist kunt ondersteunen in alles wat je doet. Hoe je tegen jezelf praat beïnvloedt je acties en prestaties namelijk gigantisch. Ze zeggen niet voor niets: ‘Of je gelooft dat je iets kunt of niet gelooft dat je iets kunt, je hebt in beide gevallen gelijk’.

Individuele mindfulness therapie en coaching

Zou je wel graag met mindfulness en thema’s als bewustwording en negatieve emoties aan de slag willen, maar liever niet in groepsverband? Dan is het goed om te weten dat je bij Unfolding Mindfulness ook terecht kunt voor individuele Acceptance en Commitment Therapy (ACT). Dit houdt een traject in waarbij je één-op-één begeleiding krijgt en een basis aangereikt krijgt van waaruit je veranderingen in je leven kunt bewerkstellingen en beter kunt omgaan met negatieve gedachten en gevoelens. Door de persoonlijke aanpak heb je sneller resultaat dan bij de groepstrainingen, en dat vinden veel mensen erg prettig. Vind je juist de dynamiek van een groepssessie heel interessant? Dan zou ik me gewoon aanmelden voor de basis training Mindfulness. Deze duurt 8 weken en is in groepsverband. Maar welke optie je ook kiest, je gaat hoe dan ook meer rust in je hoofd ervaren en meer helderheid krijgen over wat je wilt in het leven en waarom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *