Wat zijn orthomoleculaire supplementen precies?

Wat zijn orthomoleculaire supplementen precies?

orthomoleculaire supplementen

Iedereen weet dat het slim is om zo nu en dan een voedingssupplement te nemen, al is het maar een multivitamine. Maar weet je eigenlijk wat het verschil is tussen normale voedingssupplementen en orthomoleculaire supplementen? Nu, het verschil zit hem in de samenstelling ervan. In de webshop van Natuurlijk Fit Shop bijvoorbeeld, verkopen ze alleen ortohomoleculaire supplementen. Dit wil zeggen dat ze bestaan uit niets dan natuurlijke en biologisch opgebouwde vitamines en mineralen bestaan. Ze zijn dan ook wat duurder dan de potjes supplementen die je in veel drogisterijen en supermarkten vindt. Dat komt doordat de voedingsstoffen op natuurlijke basis zijn en je lichaam ze dus direct herkent en kan gebruiken. Als je voor goedkopere potjes kiest ben je eigenlijk niet zo goed uit qua gezondheidseffecten. Deze bevatten namelijk vrijwel altijd een synthetische vorm van de betreffende vitamines en mineralen, welke je lichaam eerst helemaal moet gaan bewerken en omzetten voordat hij deze kan gebruiken. En een groot deel ervan plas je zo weer uit zonder dat het iets in je lichaam heeft gedaan. Nu je dit weet snap je waarom het beter is om te kiezen voor de orthomoleculaire variant, en ook waar je deze online kunt kopen.

Advies over orthomoleculaire supplementen

Bij Natuurlijk Fit Shop vinden ze het heel belangrijk dat jij goed voor je lichaam zorgt. Ze hebben dan ook een uitgebreid blog waarin ze je alles vertellen over gezonde voeding en wat je kunt doen om op natuurlijke wijze bepaalde klachten te verlichten. Ook geven ze je uiteraard graag advies over hun orthomoleculaire supplementen. Iedereen heeft namelijk een andere leefstijl en een andere manier van eten. Het supplement dat jouw buurman nodig heeft hoeft daarom nog niet goed te zijn voor jou. Het algemene advies is om niet zomaar vanalles te gaan slikken zonder te weten of je het echt nodig hebt. Daarom analyseren ze bij Natuurlijk Fit Shop liever eerst jouw voedingspatroon en geven ze daarna een passend advies met betrekking tot de supplementen die je kunt krijgen in hun webshop.

Op natuurlijke wijze van je burnout herstellen

Op het blog van Natuurlijk Fit Shop vindt je een aantal artikelen met burnout als onderwerp. We horen de term de laatste jaren steeds vaker, en dat is natuurlijk jammer. Maar wist je dat je door qua voeding goed voor jezelf te zorgen en een paar specifieke supplementen te slikken die burnout al een heel eind kunt elimineren? Het is namelijk niet alleen het gevolg van pure stress, maar ook van de onbalans die in je lichaam ontstaat als gevolg van die stress. Als je door middel van voeding die onbalans aanpakt, sta je ook psychisch veel sterker en kun je dus die burnout gemakkelijker overwinnen. Wil je daar ook eens meer over lezen? Klik dan snel door naar de website van Natuurlijk Fit Shop, lees hun blogs, en ga aan de slag met de adviezen die ze je geven met betrekking tot het overwinnen van die burnout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *