THUISZORG DORDRECHT

THUISZORG DORDRECHT

598 Samens Zorg

De thuiszorg in Nederland is een groeiende sector. We worden steeds ouder, met alle consequenties van dien. Het zelf aankleden, bereiden van je eten of jezelf wassen kan erg uitdagend zijn als je ziek of beperkt bent. Neem alleen al het aantrekken van de steunkousen. Dit vergt kracht en flexibiliteit. En dat is er niet altijd meer. De naasten hebben niet altijd de mogelijkheid om deze zorg te verlenen aan hun vader of moeder. Enerzijds omdat zij het druk hebben met andere zaken als werk en gezin, maar ook omdat het verlenen van zorg ontzettend zwaar is en veel vergt van zowel de mentale als de fysieke capaciteiten. Ouderen en beperkten willen uiteraard zo lang mogelijk in hun eigen huis blijven wonen. Het idee om te verhuizen naar een zorginstelling jaagt bij velen de schrik op het lijf. Aangezien mantelzorg dus niet altijd een optie is, kan er gekeken worden naar zorg aan huis. In veel gevallen hangt hier een behoorlijk prijskaartje aan. Deze kosten worden helaas niet altijd vergoed door de zorgverzekeraar. Dit kan een enorme belemmering zijn voor ouderen en hun naasten om de stap te zetten naar zorg aan huis.
En dan is het fijn dat er zorg aan huis kan worden geleverd. Een deskundige hulpverlener van Thuiszorg in Dordrecht kan de juiste zorg verlenen en een steentje bijdragen aan een aangenamer leven.

KWALITEIT IN DE THUISZORG IN DORDRECHT

Wanneer je zorg nodig hebt is het prettig dat die zo goed en zorgvuldig mogelijk geleverd wordt. Als je ziek bent, beperkt of oud bent kun je hulp krijgen aan huis via thuiszorg in Dordrecht. Dit levert direct heel veel voordelen op. Het wijkteam bestaat uit ZZP’ers en levert maatwerk. Dit kan zowel op lange termijn als op korte termijn. Qua kosten hoef jij je geen zorgen te maken, want de thuiszorg in Dordrecht heeft een contract met de zorgverzekering en de kosten worden daarmee dus vergoed. Je komt daarom nooit voor verrassingen te staan. Je kunt rekenen op kwaliteit en adequate hulp. De mensen van de thuiszorg hebben echt oog voor de medemens. De zorgmedewerkers voldoen aan hoge kwaliteitseisen en hebben altijd het beste met je voor.

ZORG AAN HUIS GEEN ZORGEN

Als je zorg nodig hebt in je palliatieve en/of terminale fase kun je rekenen op de hoogstaande kwaliteit van de medewerkers. Zorgen over de kosten zijn niet aan de orde en snelle service is een vaststaand feit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *